zaterdag 15 maart 2008

Kinaro stelt zich voor

Film- en videoclub Kinaro-Roeselare heeft als doel in een ontspannen sfeer films van leden te bespreken en via opbouwende kritiek en door het geven van tips de kwaliteit ervan te verhogen.
De vergaderingen worden besteed aan het bekijken en bespreken van films van de leden. Ook wordt technische uitleg gegeven: over montagetechnieken, over het werken met de camera. Een keer per jaar wordt er een kwaliteitsbevorderende begeleiding gegeven door een cineast van buiten de club. Jaarlijks worden ook één of meer leden van een bevriende club uitgenodigd om een gastprojectie te verzorgen. Het hoogtepunt is de jaarlijkse clubwedstrijd, waarbij de leden hun mooiste productie tonen aan een ruim publiek.
Kinaro vergadert iedere tweede vrijdag van de maand om 20 uur in zaal "Den Haezelt" P.Slossestraat 1 te Rumbeke (behalve in juli en augustus). Wie geïnteresseerd is kan vrijblijvend een vergaderingen bijwonen.

1 opmerking:

Anoniem zei

sk de bolle liefhebbers ploeg zoekt reporter en camera man voor twee voetbal wedstrijden te filmen en splers te interviewen wie zou dit willen doen email adres van de voorzitter van de club email jonathandedeurwaerder@hotmail.com de club ligt zelf in roeselare alvast bedankt